tisdag 20 oktober 2009

Det blir långt mellan gångerna här just nu.... bloggtorka lider jag av för tillfället =) I helgen väntas scrapträff och jag hoppas på en riktig "kick" att komma igång igen, det blir långt mellan korten nu...Tänkte i allafall göra årets första julkort ikväll, ljuvliga julpapper från Maja Design har inhandlats idag, de lär ju ta slut i helgen så bäst o köpa på sig!

Förra veckan blev det en tur till IKEA och äntligen fick jag min ram till den finfina postern beställd från Petrified in Pink, snabb leverans & trevligt bemötande, kanon!

Resultatet blev över förväntan, jag kan inte sluta titta på tavlan när jag sitter i soffan =)


Än är det länge till jul tycker man, men ska man lägga vantarna på Cult Designs fina julkollektion får man jäklar göra det nu, i allafall om man bor i Växjö. Därför slog jag till på deras fina vita adventsljusstake i serien Stjärklart.

Bild lånad från www.miasonline.se

Till fönstret i köket skulle även elljusstaken matcha.....*vill ha*



Bild lånad från www.miasonline.se

söndag 11 oktober 2009

Äntligen har våra häckplantor kommit! Ifredags började planteringen, perfekt att vi hade förstärkning av pappa, mamma, Anna & Madicken! Det är en härlig känsla av att ha ramat in vår tomt nu! Förra helgen i regn & snålblåst planterade vi i fyrkanten framför huset, i helgen fyllde vi upp med vit marmorkross.. och resultatet blev så här



I planteringen finns den i särklass finaste japanska blodlönnen som går att hitta i hela Växjö, jag lovar ;) en japansk lärk, två små rufsiga gröna barrväxter, gräs, samt en rhododendron. Till våren får vi se om vi sätter i något mer...
Nu till lite mer digiscrapping..när jag är klar med min första layout kommer jag visa den...om jag vågar!

söndag 4 oktober 2009


Idag är det kanelbullens dag, och vad kan då vara bättre i höstrusket än en mysig fika med just, kanelbullar!
Trots blåst & regn har vi i helgen planterat på framsidan av tomten, ett antal växter har körts fram & tillbaka från Växjö Garden center, kanon att man får låna hem och se hur det blir innan man handlar! Formklippta cypresser har vi numera dissat till förmån för japansk hänglärk & japansk blodlönn.... spännande! Bilder kommer framöver.
Bjuder istället på några kort jag gjort, var ju inte igår jag visade kort här, för det mesta glömmer jag att fota dem, men tillbringar heller inte så mycket tid vid skrivbordet som innan, man ska ju hinna med så mycket annat oxå!