fredag 1 juli 2011

Glad sommar!

Mitt senaste inlägg här var för nästan två månader sen, och det känns som några veckor, inte undra på att tiden springer iväg! Lille Gustav är nu 4,5 månad och varje vecka händer nåt nytt i hans värld!

Under denna tid har han hunnit bli döpt, firat sin första midsommar hos farmor & farfar och åkt sittvagn! På gudfar Oscars 30-årsdag vände han runt för första gången i mormors säng, och igår reste han sig upp på armarna när han låg på mage. Han är inte still en sekund och gillar mest att stå upp i knät!

Det blir många ögonblick att fånga på bild om dagarna, jag tackar min Iphone för att vi nu har så många härliga bilder på lillkillen, den följer ofta med överallt och snabb att ta fram och fånga ett ögonblick.


Mammas & pappas säng är en bra plats att vara på när mamma gör sig i ordning på morgnarna, särskilt när man hittar kramgoa nallar att prata med!


För två veckor sedan lät vi Gustav smaka lite gröt för första gången, de första dagarna åkte det mesta ut, men nu har han fått ordning på både tungan & aptiten och äter glatt en hel portion!
Denna veckan har det blivit lata sommardagar för Gustavs & min del, vi leker på en filt i skuggan, och så fort Gustav sover passar jag på att lägga mig i solstolen! På bilden ovan tittar Gustav på när vi tar oss ett svalkande dopp i poolen, än är det lite för kallt för han att bada där!

I trädgården frodas det grönsaker, första squashen är skördad, likaså gurkor har vi skördat fem stycken. Tomatplanterna som är gigantiska blommar för fullt och har redan fått tomater på sig, det är bra klimat i vårt uterum för tomaterna!


Sallad och bondbönor grodde däremot inte alls i år, förmodligen sådde jag salladen för sent och när det var för varmt, därför har jag satt hur mycket purjolök som helst på platsen som blivit över, de kan ju stå länge länge i höst utan att bli dåliga!


På bilden ovan ser ni squash-plantorna i de svarta säckarna jag beställde från H&M, fungerar utmärkt att odla i dem, i höst är det bara att spola av och vika ihop tills nästa vår, tar ingen plats alls!Idag är det halvkasst väder här, dagen ägnas därför till att baka, tvätta & packa lite smått inför nästa veckas semestertripp till Gotland, en hel vecka att umgås med mina föräldrar och syster med familj, jag hoppas vi får många fina dagar med utflykter och härliga kubb- och grillkvällar!


På återseende!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar