måndag 8 augusti 2011

Morötter är gott!
Ibland får man kladda lite extra =)


Gröt, grönsaks- & fruktpuréer är smaskens tycker Gustav som gärna äter med alla sina sinnen, som barn gör mest! Första veckan förstörde vi två tröjor, då mamman inte var så alert på att attackera fläckarna med en gång, därför äter vi ofta med tröjan av hemma =)
Just nu finns det hur mycket morötter som helst i trädgårdslandet till Gustavs puréer, känns extra fint i själen att Gustav får smaka på egenodlade morötter. Jag har jämfört smakerna på Sempers morotspuré & min egen, och det är stor skillnad på smaken faktiskt!


Ikväll har jag lagat en blandning på morötter, palsternacka & sötpotatis, len & söt i smaken blev den, hoppas den faller herrn i smaken i morgon!


Jag har ambitionen att laga så mycket mat som möjligt till Gustav, och hoppas jag tar mig tid till det, fråga mig i jul hur det har gått, då kanske jag är fast i burkträsket ändå) Som lite extra inspiration har jag beställt "Första & andra mosboken" av Johanna Westman idag från cdon.com.


Nu blir det att börja i pocket nr 2 denna sommar, "Malin & Henrik" skriven av Denise Rudberg & Daniel Möllberg.Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Nah, så söt. Kladdigt är bäst att äta på... Jag gjorde bara egen mat till min äldsta... De minsta fick tyvärr aldrig mer än egenlagad puré några ggr... För lite tid tyvärr för syskonen...

    SvaraRadera