fredag 2 september 2011

Höst - tid för förnyelse!

När det blir höst får man så himla många idéer om allt möjligt man vill förändra, förbättra mm... Och denna höst är inget undantag, först ut är smartare förvaring, för precis som Granits pennor säger "Förenkla ditt liv - få tid att leva" så vinner man både tid & tålamod på att exempelvis ha bra förvaring i köket.
Efter bara några veckor i välling- o grötträsket tycker jag inte alls att Sempers smartpack är särskilt smarta, nej tacka vet jag hederliga glasburkar med stort hål så man kan skopa fritt! Med Granits fina vita penna som går att skriva med på allt möjligt ser man enkelt vad som finns i!


Leksaker är nästa förvaringsproblem här hemma! Denna fina Lego förvaringsbox är visserligen fin att titta på, men rymmer inte särskilt mycket - är nog trots allt bäst för det den är avsedd för, just Lego! Den har nu flyttat in i Gustavs rum och jag jagar vidare förvaringsboxar att ha i vardagsrummet/köket.
Förvaring av bebisar är väl inte helt snällt att säga... men Gustav har nu i allafall fått ett eget rum att sova i, för mycket mer än sova kommer det nog inte bli än på ett tag. Jag har i allafall fått ett nytt litet utrymme att inreda, vilket är superkul! Redan innan Gustav var född spanade jag barngrejer på nätet =) Men nu när det är dax att fixa ordning kan jag inte bestämma mig för vad för tyg jag ska välja till gardin... hetast nu i mitt huvud är tyget Blinka från Frank&Poppy! Men jag får nog fundera ett tag till =)
Bild lånad från www.frankpoppy.se
Nu ska vi hämta hem mamma & pappa på flygplatsen, sen väntar en härlig brunch här hemma & kanske en långpromenad i eftermiddag, vädret ser ut att bli härligt!
Tjingeling!

psst...Hurra för Bloggers nya gränssnitt, superfint o mer överskådligt! =)


2 kommentarer:

 1. Så snygga förvaringstips du har, det är verkligen ett dilemma med alla prylar när man fått bebis.

  Tack för tipset om mobilarm, hittade också den på nätet men har inte köpt ännu.

  Spjälskyddet är grymt bra, tjock och högt men DYRT! Av märket Sebra så googla eller kolla på deras hemsida så hittar du en åf nära dig eller på nätet. Vi var tvungna eftersom de vanliga kröp Filippa under och det var ju liksom inte det som var tanken med dem.. ;-)

  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Hej

  Vi har byggt en villa Nybro från Smålandsvillan och samma ytterdörr som ni har fast i vitt. Valde ni till så ni fick en svart ytterdörr eller har ni ändrat det i efterhand? Vill så gärna ha en grå dörr då vi har gråa takpannor.

  Ni har gjort det superfint både inne och ute.

  M V H

  Michaela

  SvaraRadera