torsdag 15 mars 2012

Detaljer från Gustavs rum!

Gokväll!

Tänkte passa på att visa några detaljbilder från Gustavs rum....nedan ser ni en print jag gjort, som jag egentligen inte vet om man får göra, men för privat bruk brukar man väl få använda en bild =) Den söta nallebilden är Acne Jr:s bild - som jag kunde betalat en bra slant för om den funnits att köpa! Jag funderar på att beställa deras print med ballong på, bara för att den gör mig så glad! Synd är att den är i storlek 70x100, en aning för stort i ett litet barnrum!


Nedan ser ni ett litet collage jag gjort i en ram som jag tycker är ursöt, fyndad på billiga butiken TGR. Där har jag fått med bilder på Gustav som nyfödd, 3 mån, 4 mån & 6 mån. Bredvid, den coola lyftkranen från BRIO, fin att se på tycker jag och kul att undersöka tycker Gustav som är fascinerad av magnetklossarna som hör till.
Efter mycket letande fick vi tag i en rulle DINO-tapet från Sandbergs, tycker den är så fin! Bredvid Gustavs säng pryder nu husvagnskroken från Maze, som jag tittade på många gånger under de 9 månaderna =)

I födelsedagspresent av kusinerna fick Gustav den fina trumman från Acne JR, uppskattad leksak här hemma just nu! Smartast är att det samtidigt är förvaringsutrymme i trumman!

Barnrum - så mycket det finns att inreda med! Högst upp på inköpslistan nu står bl.a. en fin lampa att ha tänt på kvällen/natten, funderar på en svamp eller en kanin, ja ni vet säkert vilka jag menar =) och även vägtejp ska inhandlas att pimpa Expedit-hyllan med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar