tisdag 26 juni 2012

Blogga från mobilen!

Var nyfiken på hur det är att blogga från mobilen så jag var tvungen att testa!

Midsommar har passerat och nu endast tre dagar kvar att jobba, sen långledigt! Vi börjar semestern medlem tripp till Stockholm, hoppas på sol o värme så vi kan göra Skansen, fjäderholmarna o andra mysiga ställen utan regnkläder!

Midsommar blev en trevlig tillställning i år med hyfsat fint väder, god mat i goda vänners lag!

Kusinerna tre var så söta i skrindan som jag o syster åkt själva i många gånger på midsommarafton!2 kommentarer:

 1. Hej!
  Älskar du - liksom oss - lantlig heminredning?! Då har vi den nystartade bloggen för Dig! Inläggen är helt proppade med gammalt och nött, allt från inspiration till Gör-det-själv- tips (tutorials). Det finns även en Till-Salu-kategori med väl utvald och (garanterat) helt UNIK inredning!!
  Psst! Vi finns även på Bloglovin för den som inte vill missa ett enda inlägg! ;)
  VÄLKOMMEN IN! http://jolii.blogg.se
  Kram // Lina

  PS. För den som gillar tatueringar och tattoo-motiv finns även en äldre blogg - http://liinanonstop.blogg.se , vilken är full av inspiration och målningar jag gör. Är du sugen på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet ? - Tveka inte att höra av dig!! ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
  Tack på förhand.
  Mvh//

  Hans-Åke på Aleka

  SvaraRadera