onsdag 3 juni 2009

Kort kort kort.....

ja, det är typ det jag gjort i en veckas tid nu... =) Det är födelsedagar, studenttid, bröllop, skolavslutningar...ja allting! Tur att man inte kräver så många timmars sömn!

Jag har haft ett litet syprojekt igång oxå. När syster bestämde sig för att inreda med "Fem myror är fler än fyra elefanter"-tyget från Mairo var jag snabb att köpa tyg o sy kuddar. Dagen efter stod det så HÄR i hennes blogg.... hon har ändrat sig och tänker inreda med Busungar istället..... gaaahh! Jaja, nu får Madicken elefantkuddar ändå! =)

På husfronten håller vi just nu på att tittat på marksten, jättesvårt att tänka ut hur man vill ha det, har nog aldrig varit så tom på idéer som nu! Men rätt som det är så kommer man på hur man vill ha det!

Här kommer lite av veckans kortskörd.....


Ett kort i sin enkelhet till mor, ibland är dessa enkla stilrena kort tusen gånger finare än en del där man försöker få plats med allt möjligt....Beställningskort till dagisfröknar, stämpelmotiv från Bildmålarna. Sötaste figurerna om jag skulle få välja mellan alla figur-stämplar, de ser ju mänskliga ut i allafall!


Bröllopskort i kärlekens färger, gillar de blodröda rosorna mycket.....

/Tjingeling från MalDa, lämna gääärna en kommentar om du kikar förbi här =)

2 kommentarer:

 1. Hej!!
  Såg bilderna på ert staket kring altanen!! Det är verkligen exakt så vi tänkt göra!! Super snyggt!
  Har du några mått på reglar osv. i huvudet? =)
  Tummen upp för mycket bra arbete! ;)
  Kram a

  SvaraRadera
 2. Helt underbart Bröllopskort. Jättefint!

  SvaraRadera