söndag 21 juni 2009

Underbar helg!

Åhh vad jag älskar långhelger! Tänk om man alltid fick ha tredagarshelg! Midsommarafton, trots regn och kyligt i luften, blev en kanonkul tillställning här på Östra Lugnet. Med ett stort partytält på trädäcket och en extra tröja gick det att sitta ute! Tack alla ni som kom, ni gjorde det till en kanondag!


Igår var en sådan där dagen efter, dvs inte mycket blir gjort. Grillning, invigning av nya loungemöbeln och filmtajm fick avsluta dagen.Idag har vi varit desto flitigare.... eftersom vår grävare alltid har för mycket att göra, tröttnade Patrik på att vänta och började köra grus med skottkärran.... 50 lass senare såg det riktigt bra ut, det närmar sig plattläggning, dock en hel del kvar, padda, stenmjöl o allt vad som nu behövs! Stuprören på garaget är också nu anslutna så vi slipper ha utkastare..... Själv har jag oljat in trädäcket, slipat armstöden på stolarna och oljat in dem. Vi har slarvat med det, varför jag fick slipa hur mycket som helst, men de blev som nya! Loungegruppen i konstrotting som vi hämtade i torsdags är nu på plats på rätt ställe efter att ha flyttat omkring den ett antal gånger. Vi kom fram till att i den vill man sitta & njuta av kvällssolen, varför vi satt den på det lilla trädäcket på gaveln. Med de limegröna kuddarna, filtar & gröna kiwi-lyktor blev det fint! Här kommer det bli många kvällar i sommar!
2 kommentarer:

 1. Hej!
  Oj vad fint ni har fått det!! =)
  Måste fråga, är det smålandsvillans vita färg ni har på huset? Eller har ni målat själva?
  Ha en bra dag!
  Kram A

  SvaraRadera
 2. Hej!!
  Jaha okej, vi har valt smålandsvillans vita, men tar nog en strykning aningens vitare (antar att det behövs inom något år eftersom det bara är toppstruket?)
  Jag är mkt.! intresserad av fler bilder på ert hus, om du vill visa såklart! =)
  Ha det gott!
  Kram A

  SvaraRadera