lördag 4 juli 2009

Har jag en blogg??

Just det ja, den hade jag nästan glömt bort =) Eller inte riktigt, men det har varit dåligt med uppdateringar ett tag nu! Sol, plattläggning, Västervik, jobb, kort...ja mycket har det grejats med här!

På tomten börjar det hända grejer nu, vi har fyllt upp med bärlager på ytorna där vi ska lägga plattor o även fått mer massor till tomten, men dit behöver vi ännu mer! Undrar just om vi kommer så gräs i år ens =)
Att välja stensättning är inte lätt, så mycket det finns att välja på, och så mycket idéer man har. Det är svårt att också föreställa sig hur det blir och vilka mått det ska vara. Vi har i allafall enats om släta grå plattor 42x42x6 cm. Garageuppfarten är nu färdiglagd, Patrik & svärfar har jobbat på duktigt i värmen igår. Nu filar vi lite på hur muren ska se ut, och hur vi ska göra gången till huset.


Det börjar bra, och nu är hela uppfarten klar!Svettigt att bära plattorna, 23 kg styck och eftersom Patrik roat sig med att räkna ut hur många som ska läggas, så vet vi att det är 1523 stycken, hade varit bättre att inte vetat....Svalka är ett måste då & då.

Förra helgen var jag en tripp till Västervik för att träffa la familia. Patrik kunde inte slita sig från grushögen & paddan. Vi hade en härlig helg men kanonväder! Lite shopping, lunch på stan, sen grillning på kvällen. Söndagen tillbringades i solen på sommarstugan. Härligt!
Vy över fiskarehamnen i Västervik
Lunch på Simson

Stolt mormor till lilla Madicken...så söt!

Mums med grillning!1 kommentar:

  1. Vad fint det blir. Du är faktiskt kass på att uppdatera =) Så söt hon är lilla Madicken.

    Ha det gött, kram kram

    SvaraRadera