onsdag 7 juli 2010

Vilket härligt väder vi har! Hoppas bara att det blir några soldagar kvar tills jag har semester! Snart är det bara en vecka kvar att jobba!

I odlingslådorna växer det så det knakar! Att man aldrig lär sig att följa avstånden som står bak på fröpåsarna, jag sår alltid för tätt! En squash-planta tar ca 1 kvadratmeter i plats, herregud tänkte jag, och klämde ner 3-4 st.... men nu förstår jag!

Ikväll kunde jag i allafall plocka lite jordgubbar för första gången, ljuvligt goda måste jag säg, utan att veta vilken sort jag köpte på plantorna!

Jordgubbar & en kopp kaffe på nya fina brickan från Mr Asa, som fyndats på Campadre.


Finns det något bättre än krocket en ljummen sommarkväll? Det är riktigt roligt! Så här såg det ut på premiärrundan när syster & familj var på besök, det var visst någon som ville vara med på bild! Lite snyggare än ett vanligt krocket, svarta klubbor & svart,vitt, silvrigt & guldigt klot! Köpt på ICA Kvantum Västervik som syster köpt in så klart!Bild lånad från www.cdon.com

Nu finns Solsidan säsong 1 på DVD! Ett måste för regniga kvällar på semestern! Eller kanske en bok, på sommaren tar jag igen allt jag inte hunnit läsa resten av året. Just nu tänkte jag avverka Måns Kallentoft medans jag väntar på Denise Rudbergs nya bok i genren "Elegant crime" i Augusti är det premiär. Eftersom jag gillar Denise Rudbergs tidigare böcker är förhoppningarna stora inför denna!
Bild lånad från www.cdon.com
Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar