tisdag 29 juni 2010

Steget före....

Jag sitter mitt i solgasset på altanen och drömmer mig bort i höstens inredning....knasigt va! Men jag kan inte hjälpa det, det blir alltid så. I februari drömmer jag om härliga somriga klara färger... lite mer förståeligt dock, att på vintern drömma om sommaren =)

Förra hösten gick jag lös på purpur i hela huset, till och med gardiner....usch då! I HÖST blir det att hålla sig till svart, vitt & grått! Jag gillar denna bild nedan från Lotta Agaton. Var kan bordet komma ifrån tro, har inte lyckats hitta det någonstans!


Bild lånad från www.lottaagaton.se

För ett par veckor sedan klämde jag på DAY:s fina handdukar i en liten butik i Västervik, jag tror det var färgen jag fastna mest för, något mitt emellan svart & grått! Jag var även framme och nosade på deras tvål "modern", ljuvlig! Därför slog jag till fort som attan när dessa saker fanns att fynda på Campadre! Det kommer bli fint på toan i HÖST! Med ett doftljus till det så är det klappat & klart! Skynda o fynda du med!
Bilder från www.campadre.com

Bild lånad från www.ikea.com
Det kommer alltid någon regnig dag på semestern, då kan man passa på att åka till IKEA, där tänkte jag lägga beslag på denna fina golvlampan BAROMETER. Ställbar & vridbar åt alla håll och blir en perfekt läslampa bredvid soffan, i HÖST när man kryper ned under filten med en bra bok!


Bild lånad från www.trendenser.se
Innan det blir HÖST är det min födelsedag, och i år slutar den med en nolla! Kanske kan man köpa sig ett DLM-bord från HAY efter man har haft födelsedag =)
Nä nu får det vara nog talat om hösten, det är ju högsommarvärme ute och snart blir det grillning med goda vänner, det är SOMMAR!!
Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar