tisdag 10 januari 2012

God fortsättning!

Ja, nu är det 2012 och jag tänkte att jag skulle blogga lite igen! Tillvaron flyger fram i 180 och snart fyller vår fina lilla kille Gustav 1 år! Tänk vad detta året gått fort, snart blir det jobb två dagar i veckan, vilket jag ser fram emot hur mycket som helst! Det ska bli toppen att få använda hjärnan lite igen och det glädjer mig att Patrik nu ska få vara hemma med Gustav, man missar trots allt mycket som händer i Gustavs utveckling när man jobbar!

På husfronten har det hänt mycket i höst, numera har vi övervåningen färdig förutom badrummet. Underbart att allt slit är över och vi har större ytor att vara på. Tv:n som vi allra mest längtat efter att få flytta upp är nu ett minne blott på nedervåningen och ett riktigt mysigt allrum finns däruppe!

Gustav flyttade till eget rum redan i somras, men det är först nu när vi fått bort två stora garderober som vi har börjat inreda det! Ganska skönt att det tog sin lilla tid faktiskt, jag har hunnit ändra mig mååånga gånger angående inredningen. Mina tankar började först med ett svalt rum i vitt med ljusblå & svarta detaljer, därefter snöade jag fullkomligt in på danska Sebra:s makalöst fina barnrumsinredning och leksaker! Jag kom till och med så långt att jag målade upp Sebras racerbilar på väggen med hjälp av en projektor. Efter lite funderingar & mycket letande efter inspiration på nätet slutar rummet nu i en vit & svart bas med röda, gröna & turkosblå detaljer! Ni ska få se i morgon vad som inspirerat mig =)

Ovan ser ni ett kollage jag gjort - det är så smidigt att leka med olika prylar i photoshop för att hitta vad som passar ihop!

String pocket - finns bl.a. på RUM21
Kartell componibili, fin som sängbord och rymmer massor! - finns bl.a. på RUM21
Trumma med förvaring - från Acne Jr
Hängare Car & Caravan - från MAZE Int finns bl.a. på InneOnline
Mobilhängare Gör det själv - finns på Modelmini och Moderna Museet
Vägtejp - finns på Barnvanligt.nu
LEGO förvaringslåda - finns verkligen överallt, bäst pris på Clas Ohlsson kanske?
Tapet DINO från Sandberg - rädd att den utgått, läste det nyss på en blogg, måste kollas upp!
Elefantlampa från Italienska ZZZooolight

I morgon ska ni få se det som är klart i Gustavs rum!

På återseende!

Gustav hos fotografen strax innan jul!


1 kommentar:

  1. Hej

    Kul att du börjat blogga igen. Tapeten dino har utgått. Jag har letat land och rike. Samt kontaktat leverantören själv utan resultat.

    M V H

    Michaela

    SvaraRadera