torsdag 2 april 2009

Flera kort....på G

Ja, lite lyckas man producera i allafall, trots att tiden bara rusar iväg! Det e ju helg snart igen! Just nu ser jag fram emot påsken och lite långledighet! Apropå påsk brukar jag inte vara så flitig med att pynta, men i år tänkte jag nog inhandla några små kycklingar från Cult design. I helgen blir det förhoppningsvis lite fler kort gjorda, måste ju göra några påskkort i år! Under veckan har dessa beställningskort knåpats ihop, gillar min nya "kalender-stämpel" från Inkido! Texter skriver jag mer & mer ut på datorn, smidigt och man kan själv välja vad som ska stå!





Det är fortfarande lite saker som behövs här i huset, bla en golvlampa, jag hitta denna från IKEA, men tyckte den var lite dyr för att köpas på IKEA, men den har ju dimmer i allafall!

1 kommentar:

  1. Ja, jag har också funderat på att det vore så himla mycket smidigare att skriva ut. Man får det som man vill ha det ;) Ska bara fixa vår skrivare först, hihi.

    Den lampan är såå snygg, har själv sneglat på den ett par gånger. Men visst är det så, när saker kostar lite mer på ikea så blir man snål, haha.

    SvaraRadera