söndag 15 november 2009

Eldkorg

Idag tänkte vi tända vår nya eldkorg för första gången och grilla lite marshmallows medans vi grejade i garaget. Eldkorgen är från Ventura Design, bra mycket billigare än Röshults och helt ok design på!


Efter några minuter började det droppa något på plattorna, det visade sig att den svarta färgen/emaljen smälte och rann som varm gegga ned på plattorna. Hela korgen började bubbla, och så här efteråt ser det ut som något rostigt man hämtat hem från skogen.... ibland får man vad man betalar för!


Det roliga med det hela är att på Venturas hemsida har de en blomkruka i dessa eldkorgar, när jag köpte denna frågade jag då på lite skämt om dessa verkligen är till för att elda i, då de på hemsidan har blomkrukor i dem....tjejen i kassan skratta lite och sa att jo, det är ju en eldkorg som sagt!


Den stora frågan kvarstår nu dock, är den till för att elda i då den är målad med någon sorts plastfärg typ!!?? I morgon blir det tillbaka till butiken....kanske blir det en Röshults ändå till slut!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar