söndag 7 februari 2010

Vårtecken

Ja utomhus har jag inte hittat några vårtecken än....men ett säkert tecken brukar vara att vårjackorna packas upp i butikerna. Och i helgen bara hängde den där, jackan jag bara var tvungen att ha! Ett annat säkert vårtecken är att man blir galen i alla härliga pastellfärger som finns överallt!



Nytt i pastellvärlden är att Ankarsrum Assistent Original nu kommer i fina pastellfärger, säljs exklusivt hos Bagaren & Kocken. Hos "Fyra årstider" hittar du fina bilder till deras marknadsföring. Hade jag inte haft en Electrolux assistent i skåpet hade den rosa gärna fått flytta in! Electrolux Assistent heter ju numera Ankarsum Assistent original efter att de lämnat över försäljningen till Ankarsrum Assistent AB där den tillverkats sedan 1969.



Med många "Bäst i test" och nu med dessa härliga färger tror jag att dessa kan göra succé på nytt! Kanske är det Ankarsrum Assistent vi ser framöver i stället för Kitchen Aid.


Bild lånad från www.bagarenochkocken.se

Själv fastnade jag för de fina bakplåtspappren och den fina rosa handduken i bilderna hos "Fyra Årstider" Jag får kika in hos Balders Hage & Elsas Hem tror jag =)

Nu blir det att ladda om för en ny vecka efter en långhelg i Västervik!

/MalDa


1 kommentar:

  1. Hej!!
    Jadå är det samma lösning som mannen här hemma har tänkt! Roligt att ni blev nöjda! Det ser jätte fint ut!
    Visst är det ert hus som är med i nya katalogen? =) Fast dom satt dit en vit ytterdörr?
    Ha en bra Måndag!
    Kram Anna

    SvaraRadera