söndag 20 mars 2011

Designers Saturday Lammhult

Helgen tillbringades i Lammhult och Gustav gjorde sitt första besök hos farmor & farfar! idag passade vi på att besöka möbelfabrikerna under Designers Saturday. På Svenssons i Lammhult var det premiär för utomhussäsongen och oj så mycket fint det fanns, i år även med en större utställning utemöbler. Ernst fanns där och presenterade sin nya möbelkollektion och odlingsserie. Jag gillade de stora odlingspinnarna, dock inte tanken att de rostar med tiden,men det ska kunna gå att motverka genom att lacka dem!Kanske i mina odlingslådor i vår!


Fin odlingslåda


Det var mycket vitt bland utemöblerna, här stolen Desirée från Swedese som i år även fått ett bord! Så fin att titta på!

Härligt vitt och fina gröna äpplen i solljuset, i bakgrunden skymtar kudde från Oddbirds.Vattenkannor kan man inte få för många av, denna fina i vitt från Eva Solo skulle gärna få flytta hem till mig!Så fint med citronerna i korgen från Korbo.


Nu längtar man tills det är dags att ta fram utemöblerna och börja gräva i trädgårdslandet! Vi ska i allafall ta och så fröer i veckan, vi är ju två veckor senare än vi brukar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar