torsdag 14 januari 2010

Mycket

Det är mycket jag vill hinna med nu, som vanligt..... och som vanligt så hinner man inte hälften! I helgen tänker jag i allafall hinna med en liten shoppingrunda på stan, åka skidor, se Snabba Cash, äta på Spice n rice, plantera lite nytt inomhus och sy en hissgardin i vitt. Var det nu det var tredagarshelg lr?Som jag har väntat på filmen "Snabba Cash" den bästa bok jag läste under 2009! Joel Kinnaman känns klippt & skuren för rollen som JW!

Varje vår, höst & jul väntar jag alltid spänt på att Cult Design ska presentera sin nya kollektion, och idag var det dax! Och som vanligt är det inte svårt att gilla det man ser! Favoriten i år är change-ljusstaken i glas! Undra om de hunnit få in nåt i butikerna här i stan...man kan ju alltid hoppas!


Bilder från www.cultdesign.se
Nedan ser ni nåt som kommer senare i vår, Change outdoor garden, changeplatta till tillhörande fot i metall för utomhus....något för trappan i sommar kanske?
Bild lånad från www.tindrastore.se
Pyssel är det ont om just nu, men jag har i allafall sytt ett fodral till brandfilten istället för det lysande röda, lite vaxduk & kardborrband var det enda som behövdes! Nu ska den bara hitta sin plats i tvättstugan.


//MalDa

1 kommentar:

  1. Hej Malda och tack för din kommentar i min blogg!
    Ja vi var tvungna att såga upp golvet där uppe, och sen sätta "koppar" över lamporna.
    Hoppas ni får en mysig helg!
    Kram Anna

    SvaraRadera