måndag 15 mars 2010

Belysningsjakt

Goddag goddag! Det var inte igår! Jag får skylla på förkylningen.... =)

Annars väntar jag mest på att snön ska försvinna....jag e så sabla trött på minusgrader & snö nu! I helgen vägrade jag vintern och tog vårjackan! Härligt! Tills våren infinner sig får man shoppa härliga vårnyheter till både hem & garderob!

Häromdagen lanserades HM HOME Summer, helt i min smak måste jag säga! Får bli lite nya kuddar till lounge-möblerna i vår tror jag! Jag gillar "trädgårdskuddarna" som skulle passa fint ihop med några enfärgade kuddar. Sen gillar jag även de randiga kuddarna i olika färger, en i varje färg skulle ge fint med färg i de svarta lounge-möblerna.Bilder lånade från www.hm.com
Helgens hus-fix fick bli lampjakt, efter 1 1/2 år i huset börjar det bli dax att enas om belysningen till köket..... Just nu har vi bestämt oss för att fälla in dessa stora, feta, spottar i gången. Frågan som kvarstår är vad som ska lysa över köksön.....


1. Inget
2. 1 stor infälld spot
3. En hängande lampa typ Flowerpot eller Muutos Mhy
Bild lånad från www.nordlux.dk
Infällda stora spotlights från http://www.nordlux.dk/. Dock var dessa mer gröna än rostfria så det fick bli snarlika från by Rydens istället.


Lampa Mhy från Muuto

Bild lånad från www.svenssonsilammhult.se

2 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig inspiration du bjuder på!!

  Ha en fin dag!
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Åh, jag längtar och tills backen är fri ifrån snö nu!! Och jag tror att det kommer bli kalas med spottarna hemma hos er!!
  Ha en mysig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera