måndag 4 maj 2009

Tvättstuga....

Eller tvättrum, groventré....ja kärt barn har många namn. Tvättstuga låter lite fel i detta sammanhang då man har ett pyttelitet rum där det mest nödvändiga ryms. Men som sagt, man ska ju inte vara där för ofta =) Tvättstugan behövde i allafall piffas till lite så det blir roligare att tvätta! Funderar starkt på att sätta ett väggord mellan bänkskivan & överskåpen "I love laundry" Ännu bättre är DETTA väggord " When I said I do, I didn´t mean the laundry" hos Perlan Living bl.a.

Jag har klickat dit lite färg i den annars svart-vita tvättstugan i form av handduk & tvål i stark rosa från HIMLA. Tvålpumpen från Cult fick lämna badrummet för tvättstugan, ja så blir det när man gjort sitt ett tag! Som insynsskydd blev det "pelargonplasten" från Strössel Design. Lagom till den var inhandlad och tillklippt släpper de en ny design, insynsskydd med orkidéer!! Så typiskt, hade ju varit kul med något nytt, pelargonplasten finns ju i var och var annat fönster =)



Inredningsbloggar med tips & idéer från det egna hemmet är såå kul, ibland finns så himla bra idéer att man måste sno dem rakt av.... =) ja, jag erkänner ju i allafall.... idén till hyllan i tvättstugan har jag fått från Hilleshög. Hylla & burkar för tvättmedel från IKEA, texten är utstansad i Cuttle bug-maskinen i svart självhäftande plast från Panduro. Jättesmidig förvaring av tvättmedel, hur tråkiga är inte tvättmedelskartongerna!!



Ikväll hoppas vi på en regnfri natt, vi har grundmålat räcket på uteplatsen.... =/
/MalDa








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar